Poorten

Een afsluiting rond huis en tuin is pas helemaal af door integratie van een gepaste tuinpoort. De Betafence-poorten zijn hét antwoord op de groeiende hedendaagse behoefte aan een doeltreffende beveiliging van de volledige woonperimeter.
Er zijn Betafence-poorten voor ieders smaak en behoefte, in tal van verschillende uitvoeringen en afmetingen. Toch heeft de tuinpoort steeds een gemeenschappelijke troef: een optimale combinatie van veiligheid en design.

Bekafor Classic tuinpoort Bekafor Classic tuinpoort is er in enkele en dubbele uitvoering en heeft een kadervulling die identiek is aan de gelijknamige paneelafsluiting. Ze heeft een ingebouwd cylinderslot en is voorzien van regelbare scharnieren voor een optimale afstelling. De grondgrendel en -plaat bij de dubbele poort zorgen voor een stabiele sluiting. Voor meer privacy worden stijlvolle Collfort houten latten geïntegreerd. Bekafor Classic is er in antracietgrijs, groen en wit.

Fortinet-poorten De Fortinet-poorten vormen een mooi geheel met de verschillende gaastypes die Betafence op rollen aanbiedt, met name Pantanet, Fortinet en Plasitor. De bijzonder stevige, maar minutieus afgewerkte constructie van kader, gaasvulling, palen, scharnieren en sluitsysteem is een onmiskenbare troef. Fortinet-poorten met unieke anti-corrosiecoating zijn er in enkele en dubbele opstelling, groene kleur

Guido Philips

Nedermolenstraat 20
9310 Meldert